14 marzo 2011

Só o Boiro saíu airoso da xornada

:lvg: | 14/3/2011
Só un dos tres equipos da zona saíu airoso da 24.ª xornada de Preferente: o Boiro, que se impuxo ao Lavadores (2-1) en Vista Alegre ante 50 persoas. Goles: 1-0, min 35: Nieves , de falta; 2-0, min 35: Marina ; 2-1, min 75: Vanesa, desde moi lonxe.

En cambio, o Portosín perdeu ante o líder Arousá (1-4) en Trapa, con 100 espectadores. Tras un inicial 0-2, Belén acurtou distancias (min 30). O árbitro anulou un gol a Vicky (min 75) e expulsou a Judith (min 80), cando o marcador estaba 1-3.

E un Aguiño con dez tamén caeu no campo do Coruxo (0-1). A pesar de que afrontaron o encontro decimadas polas lesións, as do municipio de Ribeira plantaron cara e fabricaron oportunidades para lograr un resultado positivo. O tanto da derrota chegou a cinco minutos do descanso.